contacteer mij

Thomas Maas

Contact Form

Je hebt een internetverbinding en een e-mailadres nodig om een antwoord te ontvangen, maar het is mogelijk om mij vanaf je telefoon te schrijven. In het volgende bericht zal ik vragen om uw naam, en een korte beschrijving van uw interesse in het onderwerp. Ik zal ook proberen om uw e-mail aan te pakken als een link naar een blogpost. In de meeste gevallen kan ik vragen beantwoorden van een telefoontje (hoewel ik dit soms niet kan doen), of ik zal u de antwoorden e-mailen. Als u geen contact met mij opnemen, zal ik mijn contactformulier gebruiken als het beschikbaar is. Als ik u geen antwoord kan sturen, moet u de knop 'Contact opnemen' in de zijbalk van de blog gebruiken om contact met mij op te nemen. U mij ook bereiken via social media. De laatste keer dat ik tijd had voor een reactie was toen ik werd gecontacteerd over een zeer populair item op de blog, de jas van Dries Van Noten. Ik stuurde u de originele afbeelding, die ik had gebruikt als basis voor mijn ontwerp. Als u vragen heeft over dit artikel, laat het me weten.

Als je contact met me wilt opnemen, is mijn e-mail [email protected]. Ik kijk ernaar uit om uw feedback te horen en ik hoop dat u deze site nuttig en informatief te vinden. Als u vragen heeft, u gerust om ze te sturen naar mij via e-mail, of gewoon drop me een lijn op [email protected]. Ik ben geïnteresseerd in het zien van hoeveel uw kennis van de geschiedenis van de jaren 1960 en 70 is geëvolueerd in de afgelopen 50 jaar.

De jaren '60 en '70 brachten enkele van de grootste modetrends en mode die ooit in Nederland zijn gepopulariseerd. Dit was ook het decennium waarin de mode begon te overgang van een utilitaire naar een meer hedendaagse esthetiek. Om deze overgang van 'sixties naar seventies smakelijker te maken, veranderden verschillende mode hun uiterlijk, of misschien gewoon hun namen, of werden gewoon verlaten. Een van de belangrijkste veranderingen die gebeurde van de mode in de jaren '60 tot de jaren zeventig was een verandering in de definitie van het woord 'mode' zoals het werd gebruikt om de mode te beschrijven.

Onze openingstijden