Wat is de prijs van jaren '50 mode?

Thomas Maas

Ik ben niet een jaren '50 rage, maar eerder een vintage mode historicus die probeert te documenteren en delen wat ik heb ontdekt. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van iets uit een jaren '50 rage, deze blog is de plek om te gaan. In tegenstelling tot Witte Blouse Tuniek, maakt dit het merkbaar coherenter. Hier u een lijst van jaren '50 rages, hun oorsprong, en een lijst van enkele van de belangrijkste ontwerpers. Ik post ook foto's van vintage shows, en ik doe ook een aantal van mijn eigen originele vintage rages en ontwerpen. Als u een modeliefhebber die geïnteresseerd is in jaren '50 mode voor vele jaren, en je wilt de bron van al deze kennis te vinden, moet je een kijkje nemen op deze blog. Ik ben blij om alle vragen die je zou kunnen hebben te beantwoorden, en ik probeer ook om u te helpen om betere beslissingen te nemen over wat je koopt. Het is een prachtige site, met veel informatie, maar je moet weten dat het een website en niet een tijdschrift. Het is een gratis website, maar de kosten voor een abonnement is ongeveer 50 euro per jaar (gratis met een abonnement). Ook zijn er een heleboel vragen op de website en je krijgt een aantal zeer goede antwoorden, maar soms zijn ze verkeerd, dus het is beter om te vragen. De site is een beetje traag hoor. Als u wilt kopen van een aantal van de kleren van de vintage show, of als u vragen wilt stellen over de ontwerper, probeer dan gewoon om het forum te betreden. Mijn vrienden hebben me geholpen in de forums met veel info en zijn zeer behulpzaam. Op dezelfde manier is jaren '50 mode een testrun waard. Ik ben net begonnen met een nieuw project op de site. Ik was bezig met het in januari en er zijn nog een aantal dingen toe te voegen en toe te voegen, maar ik zal het bericht wanneer de tijd rijp is.

The Vintage show op 27 januari Ik wil graag alle vrienden bedanken die me geholpen hebben. Ik denk dat het zeer interessant zal zijn om alle opmerkingen te zien in de forums van jullie allemaal. De website is al in het Duits, maar we krijgen wat feedback in het Engels. Ik zou heel graag willen weten wat mensen denken. Ik zal proberen om alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Ik hoop dat je ervan geniet. Geplaatst door Thomas om 05:00 geen opmerkingen: Dit is mijn eerste blogpost. Ik ben een zeer goede naaister en ik hou van naaijurken en jurken voor jongere dames. Daarnaast schrijf ik graag over allerlei verschillende dingen (zoals mijn blognaam zegt).