Wat kan breken op jaren '50 mode?

Thomas Maas

geen twee mensen zijn als dat in welke vorm van mode. Geen twee mensen willen een jaren '50 stijl. Maar voor sommige mensen een jaren '50 stijl is de mode die ze nooit zullen dragen.

In deze pagina's zal ik proberen om mijn mening te geven over de nieuwe jaren '50 stijlen en de oude. Dit onderscheidt dit artikel expliciet van andere artikelen zoals Coltrui Primark. Zoals ik zal vooral verwijzen naar vintage kleding stukken die ik vond in antiekwinkels en vintage kledingwinkels, zal ik niet praten over nieuwe mode. Dit is vrij indrukwekkend, in vergelijking met Vanguard Coltrui Echter, ik zal praten over jaren '50 trends. Sinds een paar jaar ben ik geobsedeerd door de jaren '50. In het begin was ik alleen geïnteresseerd in de jaren '50 voor zijn culturele invloed op de modewereld. Toen ik meer en meer ontdekte, vond ik er steeds meer inspiratie in. Hoeveel zijn jaren '50 mode? Na een tijdje begon ik meer te studeren over de jaren '50 mode en in de tussentijd werd ik een fan van de "Fashion, Fashion, Fashion" stijl die populair was in het midden van de jaren '50. In deze serie zal ik proberen om een mix van vintage en nieuwe mode-ideeën te presenteren om u een aantal ideeën om u te vermaken. Ik hoop dat nieuwe items post op een regelmatige basis, in aanvulling op een selectie van vintage items die je zal laten glimlachen. In het begin had ik een doel van het creëren van een website die een goede mix van de oude en de nieuwe zal hebben. Aangezien ik altijd al een liefhebber van alle dingen vintage en een volgeling van de jaren '50 modewereld, heb ik besloten om te gaan voor iets heel anders. Ik begon het project door te beginnen met een lookbook voor jaren '50 mode en vervolgens verhuizen naar een verzameling van vintage stukken die zijn gebruikt tot op heden en zijn nog steeds heel populair. Ik heb al gepost een paar van die stukken hier dus ik zal mezelf niet herhalen. Als u wilt meer in de diepte in de jaren '50 stijl en willen zien hoe de ontwerper deze look gemaakt, u er hier en lees wat sommige andere jaren '50 stijl mode-experts te zeggen hebben over. Ik heb ook een blog over de jaren '50 die u hier controleren. Mijn doel met dit project was om iets unieks en origineels te creëren. Het project begon met een verzameling stukken die ik bij een kringloopwinkel heb gekocht. Dit is echt opmerkelijk, als je het vergelijkt met jaren '50 mode vergelijk.